top of page

PROJECTMANAGEMENT

U kunt mij voor projecten waarin ik adviseer of de educatieve ontwikkeling op mij neem ook inschakelen als projectmanager. De afgelopen jaren heb ik deze taken binnen educatieve projecten rondom burgerschapsonderwijs vaak succesvol gecombineerd. Door het volgen van cursussen Design Thinking en Coördinatie en Samenwerking in projecten ben ik zowel creatief als projectmatig in staat een project tot een goed einde te brengen.

green-blackboard-blank-background-school

ADVISEUR EN PROJECTMANAGER

Een goede raad is goud waard. Ik denk graag met u mee over burgerschapburgerschapsonderwijs, een burgerschapsvisie, leerconcepten, leerlijnen, lesdoelen. Ik kan u goed helpen om uw ideeën om te zetten naar een uitvoerbaar product. Hoe vertaalt u abstracte beleidsdoelstellingen naar de lespraktijk? U weet vaak al wel wat u wilt, maar hoe gaat u dit bereiken? Ik draag niet alleen strategisch maar ook praktisch bij aan die doelstellingen.

Dus niet alleen meelezen maar ook meeschrijven, consultatiebijeenkomsten organiseren, een analyse van de doelgroep maken of contact leggen met relevante samenwerkingspartners en stakeholders. Ook bij educatieve ontwikkeling blijf ik met een strategische blik kijken.

ADVIES

HEEFT U VRAGEN?

IK DENK GRAAG MET

U MEE.

NEEM CONTACT OP.

bottom of page